Реєстрація команд до участі у ІІІ-му конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» триває до 18 травня 2020

 

Українська інженерно-педагогічна академія (Харків, Україна) та Університет Бедфордширу (Лутон, Велика Британія) в рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council, запрошує викладачів та студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації взяти участь у ІІІ-му конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!».

 

Спеціальна тема 2020 р. – «Креативний бізнес: від ідеї до моделі».

 

Цього року ми робимо формат конкурсу максимально інтерактивним та спрямованим на досягнення практичного результату. Конкурс проходитиме у декілька етапів. Команди-переможці, номінанти, наставники та навчальні заклади, студенти яких посядуть призові місця, будуть нагороджені призами від проєкту Create Creative Entrepreneurs. Найкращі проєкти буде представлено до участі у міжнародному конкурсі Creative Spark 2020 Big Idea Challenge, фінал якого відбудеться у Лондоні, Велика Британія.

 

Також наставники та студенти матимуть можливість безкоштовно долучитися до роботи міжнародного форуму «Креативність, підприємництво, інновації: управлінські та освітні тренди майбутнього» (IMPULSE 2020).

Поспішайте! Реєстрація команд відкрита до 18 травня 2020 за посиланням 

 

Запитання щодо участі надсилайте на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Інформаційний лист