CCE-SPARK-SEAL Ініціатива -  вебінари з розвитку підприємництва та креативного бізнесу від спікерів світового рівня

 

 

Команда Creative Spark УІПА запрошує студентство та викладачів академії до участі у вебінарі «THE ENTREPRENEURIAL MINDSET» від Paul Burns.

Проф. Paul Burns — британський спікер, академік, підприємець, професор Бедфордширського університету, розповість про підприємництво в креативних індустріях та про стартап культуру Великобританії та України.

Paul Burns, автор понад 30 написаних книг, у тому числі про створення та запуск малого бізнесу розповість про всі секрети та особливості формування підприємницького мислення.

УМОВИ УЧАСТІ:

- Вебінар відбудеться 14 травня о 18:00;

- Попередня реєстрація обов’язкова, реєстрація доступна за посиланням: https://cutt.ly/Tyb6Dow.

- Посилання на Zoom надійде на вашу почту а день вебінару.

- Вебінар проводиться англійською мовою.

- Участь у вебінарі безкоштовна!

ПРО ІНІЦІАТИВУ CCE-SPARK-SEAL:

CCE-SPARK-SEAL , це спільна ініціатива 2-х проєктів Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme supported by British Council в Україні, яка передбачає серію вебінарів з розвитку підприємництва та креативного бізнесу від спікерів світового рівня!

CCE-SPARK-SEAL реалізується за підтримки Coworking Inc, Kharkiv IT Cluster та YEP!Club UEPA.

ОРГАНІЗАТОРИ ТА ПАРТНЕРИ ЗАХОДУ:

  Проєкти Create Creative Entrepreneurs та Spark Enterprise Analytical Lab в рамках програми - Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme; Українська інженерно - педагогічна академія, Харківська медична академія післядипломної освіти, Донецький національний технічний університет, University of Bedfordshire, Kingston University, Goldsmith University of London, Coworking Inc, Kharkiv IT Cluster та YEP!Club UEPA.

Програма “Creative Spark” спрямована на розвиток партнерських відносин між університетами та інституціями сектору креативних індустрій у Великій Британії та країнах-учасницях з метою розвитку підприємницької освіти та створення центрів підтримки підприємництва.