Студентство УІПА запрошують до участі у конкурс творчих робіт «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді»

 

Обдароване та творче студентство Української інженерно-педагогічної академії запрошують взяти участь у Національному конкурсі творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді», який проводиться з нагоди відзначення 30 річниці незалежності України.

Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

- історія розвитку сучасної української культури;

- історії успіху молодих письменників, митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва;

- культурна дипломатія;

- актуальні проблеми розвитку партнерства між креативним громадянським суспільством та державою у представленні української культури світові;

- креативні індустрії;

- відновлення культурних пам’яток у межах проєкту «Велика реставрація»

- інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., вказавши у темі повідомлення «На конкурс» з 11 січня по 9 серпня.

 

За більш детальною інформацією переходьте за посиланням  або звертайтесь на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.