Відбувся YouMustTry Final Pitching Day ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!»

 

Команди студентів НФУ, ХНУ ім. В.Н. Каразіна, ХНЕУ ім. С. Кузнеця, УІПА та НТУ «ХПІ» представили свої стартап-проєкти компетентному журі на YouMustTry Final Pitching Day ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!», який відбувся у форматі онлайн 29 квітня.

До складу журі входили:

- Артем Коновалов – експерт Українського культурного фонду, експерт Центру демократії та верховенства права (Київ), експерт Civil Society Organization Sustainability Index (CSOSI) в Україні;

- Наталія Руденко – директорка школи маркетингу і комунікацій «Багаж», партнера Creative Enterprise Ukraine та Київо-Могилянської бізнес школи;

- Вiталiй Паздрiй – к.е.н. (PhD), генеральний директор Компанії інтелектуальних технологій (КІНТ), Голова організаційного комітету VІІІ Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021», доцент кафедри бізнес-економіки та підприємництва (КНЕУ ім. В. Гетьмана), доцент кафедри професійної і вищої освіти (УМО ЦІППО);

- Аліна Чишко – спеціаліст з управління проєктами в Муніципальному стартап-центрі міста Харкова;

- Денис Студенніков – COO в Турум-бурум, експерт в підвищенні KPI eCommerce проєктів.

Команди представили на розсуд журі відео з отриманими за час участі у конкурсі результатами та пройщли сесію питань і відповідей від компетентного журі конкурсу – практиків сфери культурних та креативних індустрій. Студенти виступали онлайн, а засідання журі відбулося у Коворкінг центрі ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Всього у конкурсі взяли участь 18 команд з 9 ЗВО Харкова:

− Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»;

− Національного фармацевтичного університету;

− Української інженерно-педагогічної академії:

− Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця;

− Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди;

− Харківського національного університету будівництва та архітектури;

− Харківського національного університету внутрішніх справ;

− Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна;

− Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Українську інженерно-педагогічну академію на фіналі представляли зі своїми стартап-проєктами а ж 4 команди, найуспішнішою з яких виявилася команда «Zeffir_kha» під керівництвом старшого викладача кафедри харчових та хімічних технологій Ольги Сергіївни Благій. А найефективнішим наставником від академії виявилася доцент кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики Тетяна Сергіївна Бондаренко, яка вивела у фінал аж дві команди: «Ladies in Business» та «Lucky Team».

Попереду на студентів – учасників конкурсу очикує індивідуальне завдання та III Create Creative Entrepreneurs Day, на якому організатори підведуть остаточні підсумки ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» та нагородять переможців.

Конкурс стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» проводиться в рамках проєкту Create Creative програми Entrepreneurs Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council.