Create Creative Entrepreneurs Day та церемонія нагородження переможців ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «Спробуй і ти!»

 

Третій Create Creative Entrepreneurs Day відбувся 21 травня, протягом якого учасники не лише із захопленням поспілкувалися про креативне підприємництво, відвідали гончарну майстерню, Digital Media Lab та художню майстерню, а ще нарешті провели церемонію нагородження переможців ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!».

Дякуємо за гостинність найкреативнішому хабу Харкова 1898 ArtSpace та медіа-компанії Gwara Media, яка є не тільки найкращим інтернет-виданням, що розвиває та підтримує креативні індустрії в Україні, але й креативною студією, що за допомогою засобів нових медіа допомагає іншим брендам яскраво презентувати себе.

В ході заходу учасники залишилися дуже натхненні презентаціями та розмовою з медіа-менеджером та CEO Gwara Media Сергієм Прокопенко, арт-директоркою 1898 ArtSpace Валентиною Дегтярьовою, керівницею керамічної майстерні Ганною Маскаліченко, майстринею олійного живопису Оленою Ковпак та СММ-менеджеркою Анастасією Корнієнко.

Наприкінці заходу всі учасники отримали дипломи, сертифікати та сувеніри від проєкту Create Creative Entrepreneurs.

Вітаємо переможців ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!»:

Команду «Arthub» Навчально-наукового інституту Каразінської школи бізнесу ХНУ ім. В.Н. Каразіна у складі студентів Марини Довгаль, Катерини Юртаєвої та наставника Олени Степанівни Пархоменко.

Команду «BioFuture» Національного фармацевтичного університету у складі студентів Михайла Лаврент’єва, Олени Зорік, Зими Едуарда та наставника Ольги Сергіївни Калюжної.

Команду «Zefir_kha» Української інженерно-педагогічної академії у складі студентів Юлії Лимаренко, Інги Сироватської та наставника Ольги Сергіївни Благій.

В номінації «Влучний відеопітч» студентів Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця Анастасію Тараненко та Вікторію Харитоненко.

Попереду на переможців чекає наш Create Creative Entrepreneurs Study Visit до Національного центру розвитку креативного підприємництва Ncce Ukr (Київ), Креативного хабу «CREATE@New Energy» (Івано-Франківськ) та Tech StartUp School (Львів).

Заходи проходили у рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council.