Презентація University Program EPAM для студентів УІПА

 

Студенти Української інженерно-педагогічної академії спеціальностей «Комп'ютерні науки» та «Професійне навчання. Цифрові технології» зустрілися з представницями тренінгового центру однієї з провідних IT-компаній України – EPAM.

Зустріч розпочалась з представлення проректором з наукової роботи Купріяновим О.В. цієї великої компанії і розповіді про свій власний досвід стажування Teacher's Internship Program, яке він пройшов в EPAM в 2019 році. Представниці EPAM Олена Плоха та Дар'я Ємельянова почали з історії виникнення компанії, її успіхів і замовників. Однією з головних тем зустрічі були можливості, які відкриваються для студентів під час навчання в тренінговому центрі EPAM. Студентам УІПА було розказано, що компанія проводить навчання, яке включає зовнішні online-тренінги, відбір, і стажування на робочому місці в самій компанії, і запропоновано приєднатися до програми навчання. Акцент був зроблений на професіях тестувальника і Business Analysis, однак EPAM потрібні фахівці практично з усіх популярних напрямків: .NET, Java, Javascript, Python і ін. Чимало студентів були присутні в аудиторії, але ще більше приєдналися до заходу online. Під час зустрічі було проведено кілька міні-вікторин і переможці отримали заохочувальні сувеніри від EPAM.

Після зустрічі зі студентами відбулася зустріч з викладачами кафедри інформаційних комп'ютерних технологій і математики, на якій обговорювалися шляхи подальшої співпраці УІПА і EPAM з підготовки IT фахівців.