В УІПА відбувся студентський науковий семінар «Реалії та виклики готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану»

 

Кафедрою ресторанного, готельного та туристичного бізнесу НН ХТЕІ УІПА 10 травня було організовано проведення студентського наукового семінару «Реалії та виклики готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану» в режимі онлайн на платформі Zoom.

У заході взяли участь студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які представили доповіді, присвячені актуальним проблемам функціонування та перспективам розвитку індустрії гостинності в умовах воєнного стану. Активне обговорення викликали доповіді на теми: «Перспективи ESG-трансформації індустрії гостинності у поствоєнний період»; «Концепція «Slow Food» в ресторанному бізнесі України»; «Сучасні тренди готельного бізнесу: шляхи адаптації в умовах військової агресії».