Міждисциплінарний квест «Пошуки скарбів науки»

 20 травня 2017 р. на базі Харківських ВНЗ, НТК «Інституту монокристалів» НАН України за ініціативи Ради молодих вчених при Харківській обласній державній адміністрації було проведено II Міждисциплінарний квест «Пошуки скарбів науки».

 

 

Науковий захід відкрила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

У квесті взяли участь 20 команд з провідних вищих навчальних закладів та наукових установ регіону. Команда Української інженерно-педагогічної академії була представлена студентами трьох факультетів у такому складі:

*Бондаренко Юрій (капітан) - студент групи ДЕА-ПОЕл16 мг. факультету енергетики, енергозберігаючих технологій і автоматизації енергетичних процесів;

*Іщенко Вікторія - студентка групи ДЕА-ПОЕм16 мг., факультету енергетики, енергозберігаючих технологій і автоматизації енергетичних процесів;

*Січка Богдан – студент групи  ДКІ-ПО 16 прис., факультету інтегрованих технологій у виробництві та освіті;

*Лотоцька Єлизавета – студентка групи ДЕУ –ПО 16, факультету економічних, управлінських та освітніх технологій;

*Кравцова Єлизавета – студентка групи  ДЕУ-ПОСо16пр, факультету економічних, управлінських та освітніх технологій.

Куратор команди: Бруєва Вікторія Анатоліївна - м.н.с. науково-дослідної частини Української інженерно-педагогічної академії.

Наші студенти стійко витримали дев’ятигодинний (!) науковий марафон, виконали безліч конкурсних завдань, які вимагали від учасників як певних знань по широкому колу навчальних дисциплін, так і спритності та кмітливості, відшукали літери та склали підсумкову фразу щодо важливості наукової діяльності як для окремої особистості, так і для суспільства в цілому.

Капітан команди Ю.Бондаренко гідно презентував напрями діяльності провідних вчених академії.

За підсумками квесту команда УІПА отримала заохочувальні дипломи.

Вітаємо нашу команду з таким гідним внеском у піднесення іміджу академії. Бажаємо всім учасникам міцного здоров’я та успіхів у навчанні та науковій діяльності.