Конкурс для студентів УІПА на семестрове навчання у Технічному університеті Габрово (Болгарія) в рамках програми Erasmus+

 

Українська інженерно-педагогічна академія та Технічний університет Габрово оголошують конкурс для студентів УІПА на проходження семестрового навчання та отримання стипендій за спільним проєктом «Еразмус+ КА1 – Міжнародна кредитна мобільність», що фінансується Європейським Союзом та Агенцією Еразмус Плюс в Болгарії.

Студентська мобільність планується на весняний семестр 2020/2021 навчального року (з лютого по червень 2021 р.). Студенти-переможці конкурсу отримають фінансування з фондів Еразмус +, а саме, щомісячну стипендію в розмірі 800 євро та відшкодування витрат на проїзд.

Відповідно до умов проєкту до конкурсу допускаються студенти 2 та 3 курсів (бакалаврату) факультетів:

- комп`ютерних і інтегрованих технологій в виробництві та освіті;

- енергетики, енергозберігаючих технологій і автоматизації енергетичних процесів.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студентом(кою)/аспірантом(кою) Українська інженерно-педагогічна академія вище вказаних факультетів;

– володіти англійською або болгарською мовою не нижче рівня B1.

Для здобуття індивідуального гранту студентам необхідно до 30 жовтня 2020 року (включно) надіслати до навчально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА (вул. Університетська, 16, комн. 101) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:

- СV формату Europass;

- фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;

- довідку про навчання в УІПА;

- лист-рекомендацію від завідуючого(ї) випускаючої кафедри;

- виписку з оцінками та кредитами з кожного предмету (Transcript of Records), завірену в деканаті;

- мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4);

- сертифікат про підтвердження знання англійської або болгарської мови не нижче рівня В1 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet (форму можна отримати у навчально-науковому центрі довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА), який потрібно завірити у викладача кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва та завірити печаткою в відділі кадрів.

 

* Просимо звернути увагу, що кожен учасник самостійно покриває витрати на страхування та витрати, пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування під час мобільності. Сума витрат на подорож базується не на вартості самого квитка, а вираховується відповідно до відстані від домашнього до приймаючого університету за допомогою онлайн-калькулятора