Калейдоскоп професій

 20 жовтня в Українській інженерно-педагогічній академії відбувся День відкритих дверей, під назвою «Калейдоскоп професій», організований спільно з Харківським обласним центром зайнятості. Гостями УІПА стали близько 200 учнів шкіл та професійно технічних навчальних закладів, студентів технікумів і коледжів.

 

 

 

 

 

20 жовтня в Українській інженерно-педагогічній академії відбувся День відкритих дверей, під назвою «Калейдоскоп професій», організований спільно з Харківським обласним центром зайнятості. Гостями УІПА стали близько 200 учнів шкіл та професійно технічних навчальних закладів, студентів технікумів і коледжів. Відвідувачі мали можливість скласти професійне резюме та ознайомитися з ринком праці міста Харкова, пройти тестування на визначення професії.

Кожен абітурієнт отримав детальну інформацію про переваги навчання в УІПА, про переваги отримання інженерно-педагогічної освіти, яке дає можливість працювати як викладачем у навчальних закладах, так і інженером на виробництві та сфері обслуговування. Гості відвідали виставку презентацій факультетів та спеціальностей академії, де не тільки дізналися про особливості професій і перспективи працевлаштування, а й змогли взяти участь в інтерактивних заходах, що були організовані факультетами.