Конкурс для викладачів та адміністративного персоналу УІПА щодо участі в проєкті Еразмус + з Технічним університетом Габрово

 

Оголошується конкурс на отримання стипендій Еразмус + кредитна мобільність для викладачів та адміністративного персоналу Української інженерно-педагогічної академії для викладання та стажування в Технічному університеті Габрово (Болгарія).


Конкурс відкритий за наступними спеціальностями/напрямками:
- комп’ютерні науки;
- інформатика;
- математика.

Дедлайн подачі аплікаційних заявок 30 жовтня.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
– бути викладачем чи представником адміністративного персоналу УІПА у відповідності до конкурсних напрямків;
– володіти англійською або болгарською мовою не нижче рівня B2.


Переможцям конкурсу виплачуватимуть стипендію та відшкодують витрати на проїзд за кошти проєкту.
Для здобуття індивідуального гранту необхідно надати до начально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА (101 кімн./гол.к.) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:
- резюме/СV (формат Europass);
- фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;
- довідку з місця роботи;
- сертифікат про підтвердження знання англійської або польської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо).
* У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови (завідувача кафедри) та завірити печаткою;
- мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4);
- короткий сілябус курсу (розрахований не менше ніж на 8 академічних годин) для викладання студентам Технічному університеті Габрово у відповідності до конкурсних напрямків.

Пакет має бути зібраний в один файл (формат pdf), та бути надісланий на електронну адресу начально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., тема листа «Конкурс для викладачів УІПА, Габрово, Болгарія».