Парад вишів, присвячений Дню Європи

Парад вишів, присвячений Дню Європи

  22 травня Українська інженерно-педагогічна академія взяла участь у параді вишів Харкова та презентації їх потенціалу. Захід проходив під девізом    «Європейському місту – європейську освіту!» і був організований спільно з Харківською обласною державною адміністрацією.

 

 

 

22 травня Українська інженерно-педагогічна академія взяла участь у параді вишів Харкова та презентації їх потенціалу. Захід проходив під девізом «Європейському місту – європейську освіту!» і був організований спільно з Харківською обласною державною адміністрацією.

Презентацію вищих навчальних закладів регіону відкрила перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична. Також на урочистій церемонії відкриття був присутній Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Януш Яблонський та інші представники дипломатичного корпусу.

Загалом у святкуванні Дня Європи взяли участь близько 4 тисяч студентів із 31 ВНЗ Харківщини. Усі вони колоною пройшли від площі Свободи до Парку Горького, де відбулися урочистий студентський парад і презентація кожного з вузів.