Передсвятковий концерт до Дня енергетика

 

Традиційно, на передодні Дня енергетика, який святкується в Україні 22 грудня, на факультеті енергетики, енергозберігаючих технологій та автоматизації енергетичних процесів відбувся святковий захід із гостями, привітаннями та подарунками.

Почесними гостями заходу були представники керівного складу ПАТ «ТУРБОАТОМ»: Іщенко Григорій Іванович – головний інженер, Левченко Андрій Олександрович – начальник бюро енергетичної безпеки і технагляду підіймально-транспортного обладнання та Кириченко Геннадій Іванович – начальник управління по роботі з персоналом. Усі гості привітали колектив факультету теплими та добрими словами.

У цей день привітання також лунали із вуст ректора академії Коваленко Олени Едуардівни, декана факультету Антоненко Наталії Сергіївни, завідувачів кафедр факультету д.т.н., проф. Канюка Генадія Івановича, д.т.н., проф. Тріща Романа Михайловича та к.т.н., доц. Чернюка Артема Михайловича. Також факультет прийшли привітати декани інших факультетів академії – Кондратюк Олег Леонідович та замдекану Брітан Юрій Анатолійович.

Найкращим співробітникам та студентам факультету були вручені почесні грамоти. На при кінці заходу було розіграно святкові подарунки, які ще більше підняли настрій учасникам цього заходу.