УІПА запрошує до участі у ІІІ-му конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!»

 

Українська інженерно-педагогічна академія (Харків, Україна) та Університет Бедфордширу (Лутон, Велика Британія) в рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council, запрошує викладачів та студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації взяти участь у ІІІ-му конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!».

Спеціальна тема 2020 р. – «Креативний бізнес: від ідеї до моделі».

Цього року ми робимо формат конкурсу максимально інтерактивним та спрямованим на досягнення практичного результату. Конкурс проходитиме у декілька етапів. Команди-переможці, номінанти, наставники та навчальні заклади, студенти яких посядуть призові місця, будуть нагороджені призами від проєкту Create Creative Entrepreneurs. Найкращі проєкти буде представлено до участі у міжнародному конкурсі Creative Spark 2020 Big Idea Challenge, фінал якого відбудеться у Лондоні, Велика Британія.

Також наставники та студенти матимуть можливість безкоштовно долучитися до роботи міжнародного форуму «Креативність, підприємництво, інновації: управлінські та освітні тренди майбутнього» (IMPULSE 2020).

Поспішайте! Реєстрація команд відкрита до 23 березня за посиланням 

Запитання щодо участі надсилайте на Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

 

Інформаційний лист