Вітаємо команду УІПА з перемогою у відборі до Програми вдосконалення викладання у вищій освіті

 

Британська Рада в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти вже другий рік поспіль реалізує Програму вдосконалення викладання у вищій освіті України.

До участі у Програмі були запрошені університетські команди (у складі трьох викладачів з різних структурних підрозділів університетів і одного представника управлінської команди університету).

За результатами відбіркового етапу, команду УІПА було обрано для участі у другому році Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України. Вони увійшли у десятку університетів, викладачі яких, протягом року опановуватимуть нові підходи до викладання і навчання, а управлінці розроблятимуть інституційну стратегію вдосконалення викладання та працюватимуть над створенням центру для забезпечення системного професійного розвитку викладачів.

Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України реалізується другий рік поспіль і протягом трьох років (2020-2022 рр.) у ній візьмуть участь 30 університетів України.

Мета Програми – підвищення якості вищої освіти України шляхом розвитку інституційної спроможності університетів України щодо вдосконалення викладання і навчання.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо, щоб в процесі участі ви змогли не тільки реалізувати свої навички і таланти, а й відкрити в собі багато нового.