Літературний вечір в УІПА

25 травня у читальній залі Наукової бібліотеки академії відбувся літературний вечір «Весна ворвалась так внезапно».

Засідання поетичного клубу «Ліра» було присвячено ювілею Олени Костянтинівни Бєлової та презентації 9-го випуску поетичної збірки «Академія».

Натхнення дозволяє людині робити максимум того, що йому відпущено природою. У цьому ще раз переконалися учасники чергового засідання поетичного клубу «Ліра», який було присвячено ювілею Олени Костянтинівни Бєлової та презентації 9-го випуску поетичної збірки «Академія».

Поезія – це той особливий світ душі і розуму, який відволікає від буденності, торкається сердечних струн та бринить зачарованим співом. У віршах дихає саме життя – це знають усі, хто любить поезію, всі ті, хто прийшов 25 травня на вечір поезії «Весна ворвалась так внезапно» в Наукову бібліотеку УІПА. Під час зустрічі лунали вірші та пісні на слова ювіляра Бєлової О.К., а також поетів УІПА Тарасенко А.І., Трохимчука С.М., Бикової Т.І., Лисенко С.А., Пташного О.Д.

Вечір проходив в теплій і дружній атмосфері, зі словами привітання до ювіляра виступили – ректор академії проф. Коваленко О.Е., директор бібліотеки Ніколаєнко Н.М., друзі, колегі по роботі та член спілки поетів «Слобожанщини» Зоя Цибіна.