Конкурс «Розумним бути модно» для студентів УІПА на оплату навчання

 

 

 

 

Студенти УІПА мають чудову нагоду виграти один з грантів на навчання в своєму закладі вищої освіти. Для цього необхідно взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Розумним бути модно» від медіахолдингу «Open Media Group».

Учасникам необхідно написати науково-дослідну роботу на головну тематику «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЄС». До вибору пропонується обрати конкретну проблематику або питання на свій розсуд. Питання має бути актуальним на думку студента та охоплювати основну тематику за такими напрямами (одним чи кількома):

- економіка;

- менеджмент;

- маркетинг;

- психологія;

- політологія;

- журналістика.

Ідея конкурсу – вираження особистого бачення проблематики щодо поставленої теми. Велика увага приділяється унікальності та самостійному виконанню завданню! Всі роботи рекомендованим обсягом до 30 сторінок (формат А4, гарнітура Times New Roman, 14 кегель) будуть проходити перевірку унікальності, вона має складати не менше 85%.

Призи:

1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання у своєму ЗВО;

2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців у своєму ЗВО;

3-є місце – грошовий грант на оплату 3 місяців навчання у своєму ЗВО.

Студенти бюджетної форми навчання отримують стипендію у розмірі вартості навчання в академії згідно зайнятого місця (1-е, 2-е чи 3е відпов.).

Виконані роботи необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., помітка в темі листа «На конкурс».

Роботи приймаються: з 25 червня до 30 вересня поточного року.

Вимоги до конкурсних робіт 

Партнери конкурсу:

Інформаційний портал про здоров’я та медицину

Сервіс продажу авіаквитків, ж/д квитків, автобусних білетів 

Інформаційний портал для батьків про дітей 

Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів