Запрошення на комплексну програму конференція + стажування + підвищення кваліфікації, м. Прага

 Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у комплексній програмі конференція + стажування + підвищення кваліфікації, яка буде проходити у листопаді 2017 р., м. Прага (Чехія).

Термін подання матеріалів і заявок: до 1 жовтня 2017 р.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у комплексній програмі конференція + стажування + підвищення кваліфікації, яка буде проходити у листопаді 2017 р., м. Прага (Чехія):

  1. II міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти»

Секції:

  • Інноваційні методи та технології в освіті (методи викладання, педагогічні технології та прийоми, інновації в освіті, кроскультурні комунікації).
  • Європейська гуманітарна освіта та її внесок в формування особистості та соціуму ХХІ сторіччя (філософія, історія, мистецтвознавство, культурологія, філологія).
  • Проблеми та пріоритети розвитку фундаментальної та прикладної освіти (математика, механіка, астрономія, фізика, інформатика і кібернетика, хімія, біологія, геологія, географія,медицина, фармацевтика, фізичне виховання та спорт, архітектура, технічні науки, сільськогосподарські науки, ветеринарні науки).
  • Внесок соціальних наук та освіти в розвиток сучасних соціально-економічних процесів (економічні науки, юридичні науки, психологія, соціологія, політологія, державне управління, соціальні комунікації, педагогіка).

Робочі мови конференції: англійська, українська, чеська, російська.

  1. Стажування за програмою підвищення кваліфікації «Організація навчального процесу, наукові проекти та публікаційна діяльність в університетах Євросоюзу» (3 модулі).

Термін подання матеріалів і заявок: до 1 жовтня 2017 р.

Детальніше у Інформлисті