Євроклуб УІПА долучився до офіційних мереж ЄС

 

Цьогоріч Євроклуб Української інженерно-педагогічної академії залучився до офіційних мереж ЄС, а також взяв участь у конкурсі проєктів євроклубів-2023.

Ініціативи євроклубів були присвячені таким важливим темам, як популяризація європейських цінностей, допомога ЄС Україні, екологія, медіаграмотність, а також розвитку мереж ЄС та організації конкурсів «Якою я бачу європейську Україну». Кожен з проєктів передбачає залучення та взаємодію щонайменше трьох українських євроклубів та представників інших мереж ЄС.

Мета проєкту «Українська молодь на шляху до демократичних цінностей» — поєднати студентів в Україні з українськими однолітками в різних країнах ЄС, обмінюватися досвідом, правдивою інформацією про події в Україні та інших країнах.

Завдяки зусиллям керівника — доцента кафедри іншомовної підготовки, євроінтеграції та міжнародного співробітництва, канд.філос.наук, доцент Шапаренко Олени Володимирівни, Євроклуб УІПА підтримано Представництвом ЄС в Україні.

Євроклуб УІПА гарантовано матиме наступну підтримку від Представництва ЄС в Україні:

  • отримає сувенірну продукцію для діяльності євроклубів;
  • отримає менторську підтримку в реалізації своїх проєктів;
  • керівники євроклубів підвищать свою кваліфікацію на серії тренінгів (що будуть запропоновані після проведення опитування);
  • керівник євроклубу матиме додаткові індивідуальні консультації.

Також Євроклуб запрошено на навчальні тренінги від проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні», який виконується для Представництва Європейського Союзу в Україні.