Стипендіальна програма німецької економіки доступна для студентства УІПА

 Стипендіальна програма німецької економіки оголошує набір студентів та випускників для проходження практики у Німеччині на 2020 рік.

Заявки подаються до: 15 червня.

 

Стипендіальна програма німецької економіки оголошує набір студентів та випускників для проходження практики у Німеччині на 2020 рік.

Програма пропонує активним і мотивованим студентам унікальну можливість пройти профільне стажування і отримати практичний досвід у провідних підприємствах Німеччини. Серед них є як відомі світові компанії, так і маловідомі широкому загалу представники малого та середнього бізнесу. До учасників програми також належать деякі дослідницькі інститути, що надають місця аспірантам і студентам, які пов’язують своє майбутнє з науковою діяльністю.

Подавати заявки можуть випускники або студенти вищих семестрів, які на момент стажування закінчили щонайменше два курси за такими напрямами: фінанси, страхування, банківська справа, математика, економіка, транспорт та логістика, енергетика, машинобудування, економічна інформатика, мехатроніка, цивільне та промислове будівництво, електротехніка, комп’ютерні науки, хімія, біологія, політологія тощо.

Вікове обмеження для стипендіатів: 30 років.

Заявник має володіти англійською мовою. Знання німецької мови вітаються.

Наявність мовного сертифікату не є необхідною умовою.

Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку (BMZ) та впроваджується Німецьким товариством економічної співпраці (GIZ) і Торгово-промисловою палатою України.

Заявки подаються до: 15 червня на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Більше інформації у Буклеті