Короткострокові стажування у Франції для молодих науковців УІПА

 

 

 

 

 

Посольство Франції в Україні організовує конкурс на короткострокові стажування (1-2 місяці) у Франції для молодих науковців УІПА. Цей вид стипендій пропонується для молодих науковців (аспірантів, докторантів, науковців) віком до 40 років, робота яких потребує дослідження та/чи тісної співпраці з французькою лабораторією.

Дані дослідницькі стажування повинні відбуватись у рамках існуючого партнерства або партнерства, що розвивається між французькими та українськими науково-освітніми закладами.

Стипендія складає 1 704 євро на місяць. Витрати на транспорт не покриваються за рахунок стипендії.

Кандидати повинні:

- заповнити форму он-лайн реєстрації французькою чи англійською мовою;

- відіслати електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

- формуляр – опис наукового проекту французькою чи англійською мовою;

- резюме кандидата;

- лист підтримки від українського закладу, написаний французькою чи англійською мовою (формат pdf);

- лист підтримки від французької лабораторії, написаний французькою (формат pdf).

Терміни подачі документів: до 20 червня поточного року. Рішення буде повідомлено кандидатам приблизно 15 липня. Період стажування передбачається з 1 вересня по 21 грудня поточного року.

Для більш детальної інформації прохання звертатись до Оксана Ландо, координатора стипендій, по електронній пошті (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та за телефоном +38 044 590 22 14.

Докладніше за посиланням