Конкурс для викладачів УІПА щодо участі в проєкті кредитної мобільності Еразмус + в University of Rzeszow, Польща

 

Оголошується конкурс на отримання стипендій Еразмус + кредитна мобільність для викладачів Української інженерно-педагогічної академії для викладання в Жешувському Університеті, Польща (Project no. 2019-1-PL01-KA107-064750).

Конкурс відкритий за наступними спеціальностями/напрямками:

- харчові технології;

- інформатика та економетрика;

- матеріалознавство;

- мехатроніка;

- фізика;

- економіка;

- педагогіка.

 

Дедлайн подачі аплікаційних заявок: 21 лютого 2020 року.

 

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути викладачем УІПА у відповідності до конкурсних напрямків;

– володіти англійською або польскою мовою не нижче рівня B2.

Переможцям конкурсу виплачуватимуть стипендію та відшкодують витрати на проїзд за кошти проєкту.

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 22 лютого (включно) надати до начально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА (101 кімн./гол.к.) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:

- резюме/СV (формат Europass);

- фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;

- довідку з місця роботи;

- сертифікат про підтвердження знання англійської або польської мови не нижче рівня B2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо);

* У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови (завідувача кафедри) та завірити печаткою.

- мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4);

- короткий сілябус курсу (розрахований не менше ніж на 8 академічних годин) для викладання студентам Жешувського Університету у відповідності до конкурсних напрямків.

 

Пакет має бути зібраний в один файл (формат pdf), та бути надісланий на електронну адресу начально-наукового центру довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тема листа «Конкурс для викладачів УІПА, Жешув, Польща».