Спільноту УІПА запрошують на онлайн-семінар від Національного експерта Еразмус+ «Інтернаціоналізація вищої освіти: поєднуємо глобальне та локальне»

 

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів від Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) Програми ЄС Еразмус+ запрошує взяти участь в он-лайн семінарі «Інтернаціоналізація вищої освіти: поєднуємо глобальне та локальне».

Спікер заходу з багаторічним досвідом практичної та дослідницької роботи в галузі інтернаціоналізації вищої освіти – Ірина СІКОРСЬКА, керівник відділу міжнародних зв’язків Донецького державного університету управління, Національний експерт з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ (HERE team), Голова Правління Української асоціації викладачів та дослідників європейської інтеграції.

Захід відбудеться 30 березня, 16:00-18:00, платформа ZOOM (кількість місць обмежена) з Facebook трансляцією на сторінці НЕО в Україні.

Реєстрація обов’язкова. Форми для участі будуть відкриті до 29 березня (до 12:00). Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на вказану е-пошту до 18:00 29 березня.

Цільова група: співробітники структурних підрозділів, відповідальних за міжнародну співпрацю, академічну мобільність, реалізацію освітнього процесу, забезпечення якості, а також викладачі, аспіранти, студенти.

 

Під час семінару будуть обговорені такі питання:

- Сучасні тренди інтернаціоналізації вищої освіти: що нового на порядку денному.

- Успішні та провальні рішення щодо інтернаціоналізації у 2020 році.

- Норми, цінності, переконання: якими є тенденції інтернаціоналізації в Україні.

- Подолання викликів інтернаціоналізації під час пандемії.

 

Мова заходу: українська.

 

Контактна особа: Катерина Жданова, менеджер НЕО в Україні, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., +38 093 773 43 92.