Академічну спільноту УІПА запрошують на онлайн-вебінар з питань академічної доброчесності

 

Спільноту Української інженерно-педагогічної академії запрошують долучитись до роботи онлайн-вебінару «Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності», що відбудеться 27 вересня о 16:30.

Захід присвячений досвідові Університету штату Мічиган та Темпльського університету у створенні унікальних моделей системи академічної доброчесності та оцінювання, а також обговоренню того, як окремі елементи цих систем можуть бути втілені на кампусі інших ЗВО. Окрім цього, учасники вебінару дізнаються про те, як практично створювати курси з академічної доброчесності для студентів, та які аспекти найкраще включати у зміст таких курсів.

Лектори:

- Джейк Каспер, фахівець із питань академічної доброчесності у Деканаті по роботі зі студентами Університету штату Мічиган. Джейк відповідає за вживання стратегічних заходів у випадках, що стосуються студентів, яких зловили на порушеннях принципів академічної доброчесності в університеті.

- Брендон Арнолд, координатор програм по роботі із новими студентами в Офісі програм для нових студентів та сімей Темпльського університету. Основною місією Брендона є підтримка кожного із студентів на їх шляху здобуття освіти у Темпльському університеті та під час процесу прийняття академічних рішень.

Вебінар проходить під егідою Американських Рад з міжнародної освіти, що впроваджують проєкт «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».

Участь у вебінарі безкоштовна за попередньою реєстрацією

Запис вебінару буде доступний на Youtube-каналі  

Більше про подію:

Фейсбук-сторінка

Сайт проєкту