УІПА запрошує студентство та викладачів до участі у конкурсі стартап-проєктів «Спробуй і ти!» 2022

 

Громадська організація «Інноваційна Генерація» (м. Харків, Україна) спільно з Регіональною радою молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації (м. Луцьк, Україна), Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради (м. Харків, Україна), Університетом Бедфордширу (м. Лутон, Велика Британія), Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, Українською інженерно-педагогічною академією (м. Харків, Україна) та Українською Асоціацією з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (м. Київ, Україна) запрошує викладачів та студентів Вашого закладу освіти взяти участь у ІV-му конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» серед студентів в рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council. 

Конкурс проходитиме у декілька етапів з 01 вересня по 15 листопада 2022 року. 

Реєстрація команд триватиме до 12 вересня 2022 р. (включно) за посиланням 

Усі команди отримають сертифікат учасника. 

Переможці отримають сертифікати (співфінансування) на виготовлення прототипів (товарних зразків) проєктних креативних виробів. 

Викладачі-наставники команд, які успішно подадуть стартап-проєкти, отримають можливість участі у Школі педагогічної майстерності «Create Creative Entrepreneurs Leaders School» від британських експертів, а також будуть відзначені подяками за розбудову молодіжного креативного підприємництва та підготовку команд до конкурсу стартап-проєктів. 

Creative Spark – програма підтримки підприємництва у системі освіти, п'ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки у семи країнах: Україні, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Грузії, за підтримки Британської Ради. 

Програма та деталі проведення конкурсу наведені за посиланням

«СПРОБУЙ І ТИ! 2022»