Career Marathon для студентства УІПА

 

Платформа професійного розвитку STUD-POINT у інфопартнерстві з Українською інженерно-педагогічною академією запрошує здобувачів освіти академії всіх курсів і рівнів освіти на спеціальний онлайн Career Marathon.

Цей захід для тих, хто хоче працювати в крутій компанії, але не має достатньо практичного досвіду! Подає резюме, а у відповідь отримує мовчанку від рекрутера.

Онлайн-марафон проходитиме 19-21 жовтня.

Це крута можливість дізнатися, де стартувати кар’єру під час війни та як досягти успіху в професії. А ще – реальний шанс отримати джоб-оффер від топових українських та міжнародних компаній.

Як будемо марафонити?

З 10 до 14 жовтня приєднуйся до прямих Insta-ефірів на сторінці STUD-POINT, слухай крутезні кар’єрні тренінги та готуйся до пошуку роботи. Спікери розкажуть, як:

− створити топове резюме та вдало пройти співбесіду;

− обрати компанію для працевлаштування;

− опанувати soft skills, що допоможуть отримати роботу;

− потрапити на стажування без практичного досвіду;

− знаходити правильних клієнтів та успішно працювати на фрілансі;

− отримувати привабливі пропозиції від роботодавців в LinkedIn.

А вже з 19 до 21 жовтня всі учасники вирушать на пошуки кар’єри мрії та знайомство з кращими роботодавцями й свіжими вакансіями в сфері маркетингу, ІТ та фінансів від English Prime school, Deloitte, ZONE 3000, Coca-Cola, Philip Morris, Ciklum, Materialise, ПрАТ Концерн Хлібпром, Укртелеком та інших топових компаній.

Важливо!! Підготуйте CV, бо пропозицій буде купа! 

Реєстрація на Career Marathon