Оголошено конкурс на участь у проєкті «Інноваційний університет і лідерство. Фаза V»

Академічну спільноту УІПА запрошують взяти участь у конкурсі на участь у проєкті «Інноваційний університет і лідерство. Фаза V: Інтердисциплінарність та міжгалузевість і стратегії розвитку університету».

Проєкт проходить за підтримки: Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань.

Мета: підготовка двох груп академічних лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні інтердисциплінарні, трансдисциплінарні, міжгалузеві освітні та освітньо-наукові програми в практики української вищої школи (7-31 жовтня 2019 р. група I), орієнтовані на вивчення польського досвіду та конструювання стратегічних програм розвитку українських університетів (4-29 листопада 2019р. група J) і передбачає інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікропроектів.

Терміни реалізації: липень 2019 року – червень 2020 року.

Головна ідея проєкту в цілому полягає в ідентифікації потенційних лідерів змін в українських університетах, які знаходяться на середніх позиціях в академічній ієрархії та готові вже невдовзі взяти на себе відповідальність за хід модернізації української вищої школи. Саме для цих людей буде забезпечено високоякісний тренінг з особливостей створення та впровадження сучасних інтердисциплінарних, трансдисциплінарних, міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм в практики української вищої школи, вивчення польського досвіду реалізації та конструювання стратегічних програм розвитку українських університетів, допомоги у створенні персональної мережі корисних та перспективних контактів, реалізації інноваційних мікропроектів в своїх вищих навчальних закладах та університетських центрах, долучення до спільноти учасників проєкту.

Заявки на участь приймаються до: 21 липня (до 18.00). Заповнені форми надсилаються на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Заявка має містити:

  • CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням своїх службових та особистих електронних адрес та телефонів );
  • мотиваційний лист українською та англійською мовами (з визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проєкту);
  • інформацію про особи/особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ЗВО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів.

Рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає (можуть бути українською, англійською чи польською мовами).

Анкета доступна для заповнення за посиланням