ВІТАЄМО!

 Напередодні свята науковців України, Дня науки, було оприлюднено підсумки Конкурсу з призначення іменних стипендій Харківської обласної державної адміністрації в галузі науки у 2016 році.

Двоє наших обдарованих молодих науковців, Шматков Даніїл Ігорович та Ярмош Олена Віталіївна, вибороли право отримувати іменні стипендії.

Напередодні свята науковців України – Дня науки, під головуванням директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації А.В. Бабічева, на засіданні Комітету було оприлюднено підсумки Конкурсу з призначення іменних стипендій Харківської обласної державної адміністрації в галузі науки у 2016 році.

У Конкурсі взяли участь 121 науковця із 30 наукових установ та 25 вишів Харкова, серед яких були п’ять видатних та обдарованих молодих науковців академії.

Двоє наших обдарованих молодих науковців вибороли право отримувати іменні стипендії:

1. Шматков Даніїл Ігорович – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри охорони праці, стандартизації та сертифікації – стипендію імені Василя Назаровича Каразіна у номінації «Гуманітарні науки»;

2. Ярмош Олена Віталіївна – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри менеджменту – стипендію імені Михайла Васильовича Остроградського у номінації «Математика».

Колектив Української інженерно-педагогічної академії щиро їх вітає та бажає подальших успіхів у науковій роботі!