Оголошення підсумків I етапу проекту «Битва ВУЗов»

24 січня 2012 року в нічному клубі «Plazma» відбулося підбиття підсумків першого етапу проекту «Битва Вузов».


У журі були Геннадій MC BUBA – шоумен, МС, телеведучий, організатор торжеств, постійний ведучий міського щорічного фестивалю «Щаслива Наречена», Арт-директор нічного клубу «Plazma» та ін. Все відбувалося в режимі зйомок «одного кадру» під чуйним контролем головних режисерів телевізійних каналів «Фора» і «Фаворит». Були виведені всі сюжети команд на екрани клубу, за допомогою яких журі могло оцінити як організацію команди, так і її загальну підготовку до проекту.

За рішенням організаторів у другий тур повинні були пройти тільки 6 команд із 9-ти, що залишилися. За підсумками підрахунків балів, поставлених членами журі, а так само, інтернет і смс голосувань, команда Української інженерно-педагогічної академії «АкадемРазница» пройшла в другий тур, посівши 4-е місце та залишивши за собою команду НТУ «ХПІ» і Харківського інституту фінансів Українського Державного університету фінансів і міжнародної торгівлі. Наша команда набрала 93,5 балів зі 100 можливих і відстала від лідерів усього на 6, 4 і 2 бали.

Наступним заходом буде презентація першої серії в клубі «Турбійон» 27 січня 2012 року. Запрошуємо всіх підтримати нашу команду!