Масляна


З 20 по 26 лютого в Україні святкували широку Масляну. Традиційно Масляна була одним із найяскравіших, наповнених радістю життя, святом. Масляна одержала свою назву від того, що в цей період часу – останній тиждень перед Великим постом – дозволяється вживання в їжу вершкове масло, молочні продукти і рибу. Головні традиційні атрибути народного святкування – млинці й гулянки.

Студенти УІПА також взяли активну участь у святкуванні Масляної. Представники Студентського сенату підготували для всіх бажаючих конкурси, цікаві подарунки, а найголовніше – млинці. Найвеселішим і яскравим, на думку студентів, став конкурс «Пожирателі млинців».

Студенти висловлюють подяку адміністрації академії за підтримку їх ініціативи і обіцяють ще не раз пригостити смачними млинцями, а також розважити новими цікавими конкурсами.