Команда академії розпочала ігри чемпіонату України з регбі

08.04.2012 року команда академії розпочала ігри чемпіонату України з регбі – 15 серед молодіжних команд. На своєму полі команда академії приймала команду «Політехнік» м. Києва.


 08.04.2012 року команда академії розпочала ігри чемпіонату України з регбі – 15 серед молодіжних команд. На своєму полі команда академії приймала команду «Політехнік» м. Києва. Команда «Політехнік» є представником родоначальників регбі на Україні, багаторазовим Чемпіоном з регбі – 15. Свою майстерність кияни розпочали демонструвати з перших хвилин зустрічі. Перший тайм закінчився з рахунком 10:13 на користь гостей. На початку другого тайму студенти академії Пилипенко Сергій та Маршуба Олександр вивели команду академії вперед і рахунок став 20:15 на користь академії. Але наприкінці гри наші гості змінили тактику гри та з рахунком 20:36 одержали перемогу. Наступну гру команда академії проводить, також, на своєму полі 22 квітня з командою «Академія» м. Одеса.

18-19 квітня на стадіоні академії буде проведено Спартакіаду ВНЗ Харківської області з регбі – 7, де приймуть участь 12 команд. Академію будуть представляти дві команди.