II круг чемпіонату України з регбі-15

З вересня розпочався другий круг чемпіонату України з регбі-15 серед молодіжних команд.


Команда академії на цей час зіграла дві гри, першу у Києві з командою «Політехнік» м. Київ, ми програли з рахунком 16:24, хоча після першого тайму рахунок був 10:7 на нашу користь. Відзначився спробою Калінін Назар, а реалізацію забив Маршуба Олександр, в активі Олександра і штрафний удар.

В другому таймі господарі занесли нам спробу з реалізацією і вийшли вперед 12:10. Наша команда вирівняла гру і знову Маршуба Олександр двома штрафними ударами вивів нас вперед, рахунок став 16:12, вже на нашу користь. Після цього відзначились двома спробами господарі поля, які і перемогли.

 

30 вересня на стадіоні академії наша команда приймала одного з лідерів молодіжної ліги, команду з м. Донецьк «Тигри Донбасу». Цю команду тренує граючий тренер, випускник академії і в минулому гравець нашої команди Мазепа Володимир. Гра проходила в рівній, напруженій боротьбі з першої до останньої хвилини.

Рахунок першого тайму 5:7 на користь гостей, але в другому таймі удача посміхнулася більше господарям поля і ми перемогли з рахунком 39:17. В нашій команді відзначилися Ковалевський Максим двома спробами, по одній Чернига Олег, Богдан Олексій, Тімофєєв Дмитро та Аліфіренко Артем. Маршуба Олександр реалізував три спроби з шести і забив один штрафний удар, набравши свої 9 очок.

З впевненою перемогою, команда «УІПА».