Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2013»

 14-16 листопада 2013 р. в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2013», у якій традиційно прийняла участь наша академія.

 

14-16 листопада 2013 р. в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2013», у який традиційно прийняла участь наша академія.


Організаторами виставки були Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

На урочистій церемонії відкриття були присутні заступник міністра Днепров О.С., президент Національної академії педагогічних наук України Кремень В.Г. та інші офіційні особи.

Експозицію академії на виставці представляв проректор з наукової роботи Лазарєв М.І.

Згідно з рішенням організаторів Виставки Українська інженерно-педагогічна академія отримала Гран-прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології», а також відзначена Дипломом «Профорієнтаційна робота серед молоді».