Семінар для методистів ПТНЗ на базі УІПА

 27 травня в Українській інженерно-педагогічній академії було проведено семінар для методистів професійно-технічних навчальних закладів міста Харкова та Харківської області.

Тема семінару «Моніторинг та забезпечення якості підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійно-технічної освіти».

 

27 травня в Українській інженерно-педагогічній академії було проведено семінар для методистів професійно-технічних навчальних закладів міста Харкова та Харківської області. Тема семінару «Моніторинг та забезпечення якості підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійно-технічної освіти». Організатори семінару – Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Українська інженерно-педагогічна академія, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Харківській області. У рамках семінару було розглянуто питання забезпечення та підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійно-технічної освіти, особливості моніторингу якості підготовки майбутніх фахівців, вибір та використання технологій та засобів проведення моніторингу.

У семінарі взяли участь близько 40 методистів із 37 професійно-технічних навчальних закладів м. Харкова та Харківської області. Учасники семінару на практичних заняттях опановували технології створення електронних та паперових засобів поточного контролю, попрацювали з мобільною системою тестового контролю та визначили переваги її використання, познайомилися з кваліметричною моделлю професійної діяльності майстра виробничого навчання ПТНЗ, а також практично застосували концепцію BYOD для проведення моніторингових досліджень.

По закінченні семінару всім учасникам було вручено сертифікати.