Майстер-клас «Декорування пряничних виробів»

  6 квітня було проведено майстер-клас «Декорування пряничних виробів» для студентів спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».

Студенти ознайомились з технологією виробництва пряників, айсингу та методів роботи з ним. Результатом майстер-класу стали кондитерські вироби та подарунки до Великоднього Свята.

Студенти отримали велике задоволення від творчої праці та затишної атмосфери!

 

 

 

6 квітня було проведено майстер-клас «Декорування пряничних виробів» для студентів спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».

Студенти ознайомились з технологією виробництва пряників, айсингу та методів роботи з ним. Результатом майстер-класу стали кондитерські вироби та подарунки до Великоднього Свята.

Студенти отримали велике задоволення від творчої праці та затишної атмосфери!