Участь представників УІПА у науково-методичному семінарі «Сучасний стан та перспективи розвитку бібліотек ВНЗ Харківського зонального методичного об'єднання»

 12 квітня на базі Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проходив Науково-методичний семінар «Сучасний стан та перспективи розвитку бібліотек ВНЗ Харківського зонального методичного об'єднання», у якому взяли участь представники УІПА.

 

 

 

12 квітня на базі Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проходив Науково-методичний семінар «Сучасний стан та перспективи розвитку бібліотек ВНЗ Харківського зонального методичного об'єднання».

На семінарі з доповіддю на тему «Інноваційні технології управління бібліотекою ВНЗ» виступила директор НБ УІПА, канд. наук із соціальних комунікацій Ніколаєнко Н.М.

Проведена презентація видання «Управління процесами та інноваціями: практичні рекомендації для керівників бібліотек ВНЗ з організаційно-управлінської діяльності», презентацію. проводила заступник директора НБ УІПА, Рибальченко О.М.

Також на семінарі було проведено психологічний тренінг для директорів бібліотек та бібліотечних працівників «Сучасні психологічні технології у подоланні стресів в умовах інноваційних змін».

Тренінг проводили:

- асистент кафедри практичної психології канд. психол. наук, Колчигіна. А.В.;

- студентка гр. ДМП-Пс16сп Стаченко А.В.;

- студентка гр. ДМП-Пс16мг Ільєнко І.М.