III Всеукраїнський науковий форум «Адаптивні системи управління в освіті»

 З 26 по 31 січня 2018 року на базі Української інженерно-педагогічної академії пройшов III Всеукраїнський науковий форум «Адаптивні системи управління в освіті» Школи адаптивного управління соціально-педагогічними системами, керівником якої є д.пед.н., професор, завідуюча кафедрою Менеджменту УІПА Єльникова Галина Василівна.

 

З 26 по 31 січня 2018 року на базі Української інженерно-педагогічної академії пройшов III Всеукраїнський науковий форум «Адаптивні системи управління в освіті» Школи адаптивного управління соціально-педагогічними системами, керівником якої є д.пед.н., професор, завідуюча кафедрою Менеджменту УІПА Єльникова Галина Василівна. Робота форуму проходила за такими напрямами: Методологія адаптивного управління в освіті в умовах глобальних світових викликів та трансформацій; Наукова парадигма розвитку професійної компетентності керівника нової української школи: адаптивні аспекти, Стратегічні напрями та практика ІТ-підтримки використання адаптивного управління в освіті; Маркетингові комунікації адаптивного управління закладом освіти; Економічна ефективність адаптивного управління закладом освіти; Психолого-педагогічні умови підготовки керівника закладу освіти до здійснення адаптивного управління.

Всеукраїнський науковий форум проходив у режимі вебінару. On-line канал форуму можна переглянути за адресою: http://adaptive.16mb.com. Трансляція доповідей та виступів проходила на базі кафедри Інформаційних, комп’ютерних і поліграфічних технологій. Технічну та організаційну підтримку форуму здійснювали Назаренко Вадим Сергійович – к.пед.н., старший викладач кафедри теорії та методики викладання природничо-математичних та технологічних дисциплін, методист лабораторії інформатики, інформаційних технологій та дистанційного навчання КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; Бондаренко Тетяна Сергіївна - к.пед.н., доцент кафедри Інформаційних, комп’ютерних і поліграфічних технологій УІПА.

У роботі форуму взяли участь науковці і практики Запорізького, Київського, Одеського, Житомирського, Полтавського, Рівненського, Харківського, Херсонського, Чернівецького і Хмельницького регіонів. До роботи форуму в режимі вебінару підключилися професійно-технічні навчальні заклади м. Харкова та Харківської області.

По завершенню форуму всі учасники отримали сертифікати та можливість розмістити свої наукові статті у електронному фаховому виданні «Адаптивне управління: теорія і практика» - http://am.eor.by/ .

Бажаємо подальших успіхів учасникам Всеукраїнського форуму та активної роботи Школі адаптивного управління соціально-педагогічними системами.