Перший проректор УІПА взяв участь у семінарі-нараді «Удосконалення практико-орієнтованої підготовки викладачів професійної освіти і навчання»

 У семінарі-нараді «Удосконалення практико-орієнтованої підготовки викладачів професійної освіти і навчання», який проходив 16 лютого у м. Києві, взяв участь перший проректор з науково-педагогічної роботи УІПА Тарасюк А.П.

Анатолій Петрович виступив з доповіддю «Досвід вдосконалення практичної підготовки студентів та запровадження елементів дуального навчання в Українській інженерно-педагогічній академії».

Семінар-нарада «Удосконалення практико-орієнтованої підготовки викладачів професійної освіти і навчання» відбувся 16 лютого в приміщенні Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, в якій взяв участь перший проректор з науково-педагогічної роботи УІПА Тарасюк А.П. Також на нараді були присутні партнери Програми Erasmus+.

Анатолій Петрович виступив з доповіддю «Досвід вдосконалення практичної підготовки студентів та запровадження елементів дуального навчання в Українській інженерно-педагогічній академії», а також ознайомив з результатами експертного оцінювання основних навчальних планів учасників проекту.