Викладачі академії взяли участь у Всеукраїнській науково-методичній конференції «Компетентнісний підхід в освіті та професійній діяльності»

 Викладачі Української інженерно-педагогічної академії взяли участь та виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-методичній конференції «Компетентнісний підхід в освіті та професійній діяльності».

 

 

 

 

 

Всеукраїнська науково-методична конференція «Компетентнісний підхід в освіті та професійній діяльності» відбулась 19-20 квітня в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, у якій взяли участь викладачі Української інженерно-педагогічної академії.

На пленарному засіданні конференції з доповідями виступили доктор технічних наук, завідувач кафедри технологій і дизайну М.Л. Рябчиков (тема доповіді «Досвід розробки стандартів вищої освіти в Міністерстві освіти і науки України виходячи з компетентнісного підходу») та доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогічки, методики та менеджменту освіти Л.В. Штефан (тема доповіді «Інтелект-карта як техніка у діяльності компетентного фахівця»).