День Європи в Українській інженерно-педагогічній академії

 16 травня в актовному залі академії відбулася барвиста акція, присвячена Дню Європи в Україні, організована кафедрою іноземних мов спільно з культурним центром.

 

 

16 травня в актовному залі академії відбулася барвиста акція, присвячена Дню Європи в Україні, організована кафедрою іноземних мов спільно з культурним центром.

Головними цілями даного заходу були: донести до людей необхідність та значимість вивчення іноземних мов; розширити кордони мов, що вивчаються в даний час; сприяти розвитку міжнародного взаємопознання; забезпечити лінгвістичний та культурний розвиток народів Європи; зробити вивчення мов актуальним; розвиток творчих здібностей, в тому числі і через проектну діяльність тренованих; професійна орієнтація.

У заході взяли участь студенти академій I-IV курсів та вчителів УІПА.

Для всіх студентів разом з викладачами підготовлені презентації про країни ЄС в англійській мові. Супроводом кожної презентації були сценки, пісні та танці. Хітом заходів була пісня на германській мові у виконанні Бритвіна Даніла (студента групи ДКІ-ПОМ17). Так само великий інтерес у присутніх викликали викторини на англійській мові.

Завершився захід створенням та презентацією проектів «Україна – мій будинок». День Європи в УІПА залишив після себе яскраві та добрі враження і емоції.

В даний час престижна ідеологія співдружності, співпраці, співіснування різних культур, толерантності. Все більше бажаючих вивчити кілька іноземних мов, так як мови збагачують, дисциплінують розум, розширюють горизонти видимого світу. А нове свято – День Європи – підвищує інтерес до мовної історії Європи.