Привітання голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О. з нагоди початку нового навчального року

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Світлична Юлія Олександрівна привітала студентів та викладачів Української інженерно-педагогічної академії з Днем знань та початком нового навчального року.

«Шановні викладачі та студенти!

Вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – не лише старт чергового етапу освітнього процесу, не просто загальнодержавне, загальнонаціональне свято, це свято – глибоко родинне й об’єднуюче.

З особливим теплом хочу звернутися до першокурсників. Пам’ятайте, усі перешкоди долаються силою знань. Могутня, процвітаюча держава починається зі студентських аудиторій, зі спортивних залів, бібліотек та лабораторій. Саме ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього.

Усім студентам бажаю йти за покликанням серця, любити свою професію, вдосконалювати знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя. Країні потрібні такі молоді, перспективні та прогресивні люди!

Шановні викладачі! Щиро дякую вам за невичерпну енергію, ентузіазм, натхнення, самовіддану працю, високий професіоналізм.

Бажаю всім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків.

Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця та наповнюють їх святковим настроєм!»