В УІПА стартує відбір студентів для участі в молодіжному підприємницькому стартап-клубі Академії (StartUp Club UEPA)

 Українська інженерно-педагогічна академія приєдналася до мережі академічних підприємницьких клубів «YEP» та розпочинає набір команди студентів для участі в StartUp Club UEPA.

Заповнюйте реєстраційну форму за посиланням  та приєднуйтесь до команди клубу!

Дедлайн реєстрації: 2 листопада.

 Українська інженерно-педагогічна академія приєдналася до мережі академічних підприємницьких клубів «YEP» та розпочинає набір команди студентів для участі в StartUp Club UEPA.

Заповнюйте реєстраційну форму за посиланням та приєднуйтесь до команди клубу!

Дедлайн реєстрації: 2 листопада.

Команда StartUp Club UEPA займатиметься організацією та подальшою роботою клубу. Команда забезпечуватиме активності в клубі, запрошуватиме спікерів, складатиме графік його роботи.

Студенти координатори клубу візьмуть участь в осінньому батчі-2018 вже в листопаді.

З 2018/2019 навчального року студенти Української інженерно-педагогічної академії зможуть отримувати підприємницькі навички незалежно від спеціальності чи навчального курсу.

StartUp Club UEPA розвиватиме підприємницьку культуру та мислення у студентів, поширюватиме стартап-рух серед молоді та сприятиме формуванню стартапів.

Таким чином, УІПА спільно з МОН та «YEP» запускають ініціативу зі створення у ЗВО підприємницьких клубів.

Інкубатори «YEP» є членом світової мережі UBI Global Network, що складається з 600 інкубаційних програм у 70 країнах, які відповідають найкращим світовим стандартам підприємницької освіти. «YEP» став кращим проектом на конкурсі ініціатив, що розбудовують стартап-екосистему міст і взяв участь у «The Next Web City Summit-2017» в Амстердамі.

У «YEP-клубі» відбуватимуться зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, перегляд відеолекцій тощо.

Найголовніше – студенти знатимуть до кого звернутися за порадою, якщо у них виникає ідея і бажання розвинути її у стартап. Займатимуться організацією та подальшою роботою клубу локальні команди кожного факультету, до яких увійдуть студенти-волонтери та координатор з числа співробітників вишу.

МОН і «YEP» надаватимуть методологічну й організаційну підтримку клубам, проводитимуть тренінги для локальних команд та їх координаторів, а також заохочуватимуть найактивніші клуби.