Запрошуємо на Національний Форум «Бізнес-Університети: Розвиваємо підприємництво майбутнього»

 Запрошуємо всіх бажаючих 23-24 листопада відвідати шостий Національний Форум «Бізнес-Університети: Розвиваємо підприємництво майбутнього» від Центру «Розвиток КСВ» та Career Hub.

На Форумі обговорюватимуться ключові питання розвитку бізнесу в Україні у контексті освіти, фінансової грамотності та навчання підприємництву.

 Запрошуємо всіх бажаючих 23-24 листопада відвідати шостий Національний Форум «Бізнес-Університети: Розвиваємо підприємництво майбутнього» від Центру «Розвиток КСВ» та Career Hub.

Тема 2018 року – підприємництво майбутнього. Хто і як навчає власній справі? Чи зацікавлені ЗВО і бізнес у розвитку підприємництва? Чи готові ці дві інституції спільно працювати, аби допомогти новим підприємцям стати на ноги та будувати свій бізнес? Чи готова Україна використати увесь потужний ресурсний потенціал українських ЗВО, щоб молоді підприємці могли отримувати належні знання та підтримку?

Серед учасників: топ-менеджери міжнародних компаній, українські підприємці, ректори та викладачі ЗВО, керівники бізнес-інкубаторів, представники державних структур та громадських організацій.

На Форумі обговорюватимуться ключові питання розвитку бізнесу в Україні у контексті освіти, фінансової грамотності та навчання підприємництву. Ключові сесії:

- Українські підприємці: завдяки чи всупереч університетам.

- Глобальний ринок: Чи конкурентоспроможні українські стартапи.

- Жіноче підприємництво: як розвивати?

- Соціальне підприємництво.

У програмі:

- Презентація результатів національного опитування з підприємництва, проведеного серед студентів, викладачів та підприємців.

- Презентація проекту «Підприємницький Кластер».

- Майстер-класи протягом другого дня для викладачів, що допоможуть ефективному викладанню підприємництва.

- Багато спілкування та ефективний нетворкінг.

Вартість квитка на другий день Форуму: 300 грн. для викладачів за умови реєстрації до 15 листопада. Після – 500 грн.

Реєстрація за посиланням