Студент ННППІ УІПА став срібним призером Чемпіонату України з боксу та потрапив до складу національної збірної

 Студент 4-го курсу Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) Максим Пилипець став срібним призером Чемпіонату України з боксу серед чоловіків та потрапив до складу національної збірної України, яка візьме участь в кваліфікаційних стартах перед Олімпійськими іграми 2020 року.

 

 

Студент 4-го курсу Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) Максим Пилипець став срібним призером Чемпіонату України з боксу серед чоловіків. Також ці змагання були відбірковими до складу національної збірної, яка візьме участь в кваліфікаційних стартах перед Олімпійськими іграми 2020 року.

Максим Пилипець, який є бронзовим призером Чемпіонату Європи з боксу 2018 р. серед чоловіків до 22 років, провів чотири поєдинки, в трьох здобув перемогу над спортсменами Львівської та Полтавської областей, в півфіналі переміг чемпіона України 2017 року та призера перших Європейських ігор, представника Київської області, Ярослава Самофалова.

За підсумками всіх боїв Максим став срібним призером Чемпіонату і членом національної збірної України.

Вітаємо Максима та бажаємо нових перемог!