Тренінги в рамках проекту Create Creative Entrepreneurs

 Тренінг «Креативне мислення та генерування ідей» та презентація «Підготовка та захист ефективного креативного проекту» були проведені викладачами УІПА у межах другого конкурсу стартап-проектів «СПРОБУЙ І ТИ!» для студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

 

 

 

 

 

У відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка у межах другого конкурсу стартап-проектів «СПРОБУЙ І ТИ!» для студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації відбувся тренінг «Креативне мислення та генерування ідей» та презентація «Підготовка та захист ефективного креативного проекту».

Захід було організовано з ініціативи Української інженерно-педагогічної академії за підтримки Університету Бедфордширу (Лутон, Великобританія) в межах проекту Create Creative Entrepreneurs програми British Council «Creative Spark: higher education enterprise program».

Ведучі тренінгу – декан факультету економічних, управлінських та освітніх технологій УІПА доцент О.В. Ярмош та завідуюча кафедрою менеджменту доцент К.Є. Бабенко.