Викладачі технологічного факультету взяли участь у Міжнародній конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення»

 Викладачі технологічного факультету взяли участь та виступили із доповідями на Міжнародній науково-методичній конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення», яка проходила з нагоди святкування 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі.

 

Викладачі технологічного факультету кафедри харчових та хімічних технологій УІПА 24 травня привітали кафедру устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва Харківського державного університету харчування та торгівлі з 50-річчям її заснування.

З цього приводу було проведено Міжнародну науково-методичну конференцію «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення», в якій викладачі технологічного факультету (зав. каф. ХХТ Александров О.В., зав. каф. ТіД Рябчиков М.Л., Лазарєва Т.А., Благий О.С.) представили свої доповіді.

Під час ювілейних заходів викладачі відвідали виставку наукових і методичних видань кафедри за всю 50-річну історію її існування. На конференції було також обговорено питання подальшої активної співпраці та дружби між закладами вищої освіти.