Зустріч викладачів УІПА з керівниками американського бізнес-інкубатору

Відбулася зустріч професорсько-викладацького складу Української інженерно-педагогічної академії з Чарльзом Уайтхедом, професором Корнельского університету за співзасновником eō бізнес інкубатору в Україні, та д.т.н., проф. Едуардом Сімсоном, координатором eō бізнес-інкубаторів в Україні, головою Наглядової ради УІПА. Проект першого в Україні американського технологічного бізнес інкубатору підтримується програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

На зустрічі проф. Чарльз Уайтхед розповів про унікальність інкубатору, особливості підготовки проектів, привів інформацію про успішні проекти, що розпочалися та запропонував подавати свої проекти. Під час проходження 4-х місячного циклу в бізнес інкубаторі відібрані для участі в ньому стартапи і команди отримають унікальну можливість супроводу їх розробок видатними менторами - представниками міжнародного венчурного та інноваційного бізнесу, що успішно реалізували в останні роки свої стартапи.

Еō бізнес інкубатор приймає до комерціалізації всі напрямки розробок, включаючи фізику, хімію, науку про матеріали, біотехнології, фармацевтику, фінансові технології та інші актуальні області інновацій.

Команда науковців з УІПА вже подавала заявку на участь у першому циклі проекту, але не пройшла у групу фіналістів. Сподіваємося на кращий результат у другому циклі проекту, що стартував 1 серпня.