Участь УІПА у Creative Spark Oxford Conference

 

3-4 вересня 2019 року представники спільного проєкту Української інженерно-педагогічної академії та Університету Бедфордширу взяли участь у щорічній конференції, присвяченій ініціативі Британської Ради Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme, що проходила у місті Оксфорд, Великобританія.

В рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs УІПА успішно завершила перший рік співпраці з університетом Бедфордширу, наше партнерство отримало підтвердження на продовження співпраці у наступному навчальному році.

Обговорення на Creative Spark Oxford Conference були присвячені перспективам кооперації та розвитку креативного підприємництва і дослідженню цих питань. На конференції були представлені результати роботи за перший рік, намічені плани на наступний і заслухані виступи представників країн програми. В рамках конференції проведено багато цікавих панельних дискусій з метою зміцнити взаємодію і посилити вплив програми в майбутньому. Особливу увагу було приділено формуванню стійких результатів і масштабуванню досягнень.

Завідувачка кафедри Менеджменту Бабенко К.Є. прийняла плідну участь у всіх дискусіях конференції та гідно представила УІПА в стінах одного з найпрестижніших вишів світу – Оксфордському Університеті.

Британська Рада створила унікальну творчу атмосферу для обміну досвідом, вивчення найкращих практик у розвитку креативного підприємництва, підприємницьких навичок у закладах вищої освіти багатьох країн світу. Виступи високоповажних спікерів та експертів надихнули на плідну подальшу співпрацю в рамках ініціативи Британської Ради Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme!