УІПА отримала три перших проекти програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ КА1 для студентів і співробітників

 

Українська інженерно-педагогічна академія отримала три перших проекти програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+ КА1 для студентів і співробітників академії.

В УІПА з 2019 року будуть реалізовуватися 3 нових програми міжнародної кредитної мобільності з провідними університетами Польщі. Про це повідомляється на сайті Національного офісу програми Еразмус+ в Україні.

Завдяки отриманим грантам Erasmus+ KA107 ICM – студенти, викладачі та співробітники УІПА, які володіють англійською мовою зможуть виїжджати на навчання до наших ЗВО-партнерів. А викладачі, студенти та співробітники Університету підприємництва та адміністрації в Любліні (WSPA), Університету прикладних наук в Нісі та Прешовського університету відвідають Українську інженерно-педагогічна академію.

Студенти, на конкурсній основі, отримають можливість навчання у ЗВО-партнерах протягом одного семестру. Всі витрати студентів в цей період – стипендія близько 750-800 євро на місяць і оплата проїзду близько 250-300 євро, повністю оплачуються Європейським Союзом.

У цих програмах також передбачається участь викладачів та співробітників УІПА. Вони можуть читати лекції або проходити стажування в університетах-партнерах Академії (термін – від 5 днів до 2 місяців). Всі витрати на відрядження також покриває грант Європейського Союзу.