Безкоштовний онлайн курс з інтелектуальної власності від Всесвітньої організації інтелектуальної власності

 

Викладачам, студентам та фахівцям УІПА надана можливість пройти безкоштовний Інтернет-курс для розвитку компетентностей в сфері інтелектуальної власності «GENERAL COURSE ON INTELLECTUAL PROPERTY» від Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).
Можливість надана нашій Академії в рамках реалізації в УІПА проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Educational Enterprise Programme від British Council.

Мова курсу: англійська або російська (за Вашим вибором)
Реєстрація на вступний курс відкрита до 13 жовтня 2019 року.
Тривалість навчання: з 01 жовтня по 16 листопада 2019 року.
Іспити за курсом: 17 та 18 листопада 2019 року.
Обсяг курсу: 55 годин.
За умови успішного складання онлайн-іспиту надається Сертифікат.

Курс складається з 12-ти пов’язаних модулів: основи інтелектуальної власності, авторські права, суміжні права, торговельні марки, географічні вказівки, промисловий дизайн, патенти, договори Всесвітньої організації інтелектуальної власності, недобросовісна конкуренція, захист нових сортів рослин, резюме та обговорення прав інтелектуальної власності, інтелектуальна власність та розвиток.
До кожного модуля пропонуються інструменти для оцінки рівня знань, а також здатності їхню учасниками застосовувати поняття та факти, представлені в межах курсу. Досвідчені фахівці-практики в сфері інтелектуальної власності надають академічну підтримку в процесі опанування учасниками кожного з модулів.

Курс допоможе набути загальних знань у сфері інтелектуальної власності, зрозуміти особливості теоретичних аспектів управління інтелектуальної власності, дізнатися, як генеруються різні форми інтелектуальної власності та як захистити права інтелектуальної власності. Сьогодні адміністрації українських університетів активно вивчають зарубіжний досвід комерціалізації та патентної діяльності зарубіжних колег. Тож університетським та іншим бібліотекарям важливо бути обізнаними щодо того, як можна захистити нові та творчі ідеї.

Як долучитися до курсу: потрібно заповнити анкету на участь тут

How to Register for the DL101EBC19S2 (EN)

How to Register for the DL101RBC19S2 (RU)